bodemleven en composteren

Bodemleven en composteren zijn belangrijk voor alle leven

 

Bodemleven en composteren is een continu proces wat zich op en onder de grond afspeelt wat superbelangrijk is voor planten. Het bodemleven kan niet zonder de planten en de planten kunnen niet zonder het bodemleven.

 

bodemleven en composteren the garden in you

 

Bodemleven en composteren voor een groeizaam leven

Natuurlijke compost is het goud van de aarde en een gezonde bodem is de fundering voor een gezonde tuin. In deze praktische cursus laat Geral zien hoe alle organisme in de bodem samenwerken om elkaar te voeden en de bodem optimaal te laten functioneren. Kunstmest en bestrijdingsmiddelen horen daar niet bij omdat ze het bodemleven ernstig verstoren of beschadigen. Bij de cursus bodemleven en composteren laten we zien wat je het beste kunt doen om een gezonde bodem goed te laten functioneren.

In het boek The Garden In You is de algemene richtlijn om de tuin in te richten in harmonie met de natuur. Op die manier ontstaat er een prettige sfeer met gezonde plantengroei. Een bijkomend voordeel is het beperkte onderhoud zodat je meer van het buitenleven kunt genieten.

boek the garden in you

 

 

“Zorg voor de natuur dan zorgt de natuur ook voor jou”

Met groene groet, Geral Overbeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>