Podcast Groene hart

Podcast Groene hart voor groene inzichten

podcast groene hart the garden in you

 

 

 

 

 

Podcast Groene hart deelt kennis en inzichten over de groene buitenruimte. De positieve invloed van levend groen, praktische tuintips voor je eigen tuin,bijzondere tuinontwerpen, handige tuinartikelen, nieuwe inzichten voor groene toepassingen en inspirerende interviews.

Geral Overbeek is al jaren gepassioneerd door de natuur en alles wat daarin rondscharrelt. Hij creëert in zijn werk kleine natuurgebieden in de tuin om zo de tuinbezitters van het boeiende buitenleven te laten genieten. De podcast Groene hart is een nieuwe manier om groene ervaringen te delen en zal binnenkort wekelijks te beluisteren zijn.

 

Podcast Groene hart volgen?

Lijkt het je leuk om podcast Groene hart te volgen stuur ons dan een email of plaats een bericht hier onderaan deze pagina dan zorgen wij dat je alle uitzendingen ontvangt.

hommel op kogeldistel podcast groene hart

 

 

 

 

 

 

 

Waarom zou je podcast Groene hart volgen

Podcast groene hart is net zoiets als een radio uitzending die regelmatig wordt uitgezonden en waarop je kunt abonneren zodat je vanzelf een bericht krijgt als er weer een nieuwe podcast is opgenomen.

Deze dienst is geheel gratis en is bedoeld om de kennis over onze groene buitenruimte te delen en onder de aandacht te brengen. De uitzending zal wekelijks plaats vinden en je kunt het volgen op je computer of mobiel.

 

(1)Podcast Vertiplant groene wanden

 

(2)Podcast over het Sfeerlabel

 

(3) Podcast over tuingereedschap

 

(4) Podcast over …. (binnenkort te beluisteren)

 

(5) Podcast over …. (binnenkort te beluisteren)

 

 

Registreer je direct met het reactieformulier hieronder
om geen uitzending te missen >>>>>>>

One thought on “Podcast Groene hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>