Wildplukken in het Groene Hart

Wildplukken in het Groene Hart

 

Bij het wildplukken in het groene hart gaat er een wereld voor je open. De schrijver van het boek “The Garden In You” neemt je mee op safari door de tuin of een park om te laten zien en proeven welke tuinplanten en wilde planten eetbaar zijn.

Er is een gevaar!

Je ziet wilde planten niet meer als onkruid maar als gezonde hapjes die overal om je heen kunnen groeien.

 

Wildplukwandeling in het Groene Hart met Tuincursus online by Geral Overbeek klein

 

Wildplukken zijn veel mensen verleerd

Dat je van brandnetel thee kon zetten dat weten veel mensen nog wel maar dat je paardenbloem, weegbree en madeliefjes kunt eten dat is niet algemeen bekend.
Al deze wilde planten, die in de tuin vaak onder de noemer onkruid worden geplaatst, zijn supergezond omdat ze van nature gegroeid zijn zonder gif, kunstmest of andere kunstgrepen.
Hierdoor bevatten al deze planten tot wel 400% meer mineralen, vitamines en zelfs antistoffen die in gekweekte groentes vaak ver te zoeken zijn.

 

Wildplukken in het Groene Hart kan regelmatig in de voetsporen van de Romeinen, inschrijven voor de cursus kan door te gaan naar: Groene Hart

 

Deze bijzondere ervaring wil je toch niet missen?

 

Met groene groet, Geral Overbeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>