Lancering van het boek The Garden In You

Lancering van het boek

The Garden In You een feit

20 juni 2014 vondt de lancering van het boek The Garden In You plaats in Woerden voor publiek, RPL TV  Woerden, Woerdense Courant en RPL Radio. Tijdens dit event hebben een aantal sprekers verteld over hun specialisme in relatie tot de tuin.

Tijdens deze lancering is het eerste exemplaar uitgereikt aan Loco-Burgemeester dhr.
Martin Schreurs die het initiatief (om tuinbezitters op weg te helpen met tuinideeën om de tuin vooral groener te maken) aanmoedigd om samen een prettige leefomgeving te creeëren.

Van ieder verkocht boek wordt een deel gedoneerd aan de stichting Fosdis Nederland die zich inzet voor gehandicapte kinderen in Indonesië.

Bekijk hieronder een korte impressie van het boekevent.

RPL TV Woerden – Fosdis en Geral Overbeek

 

 

Geral Overbeek is dit jaar 25 jaar actief als zelfstandig tuinontwerper, een mooi moment om een boek uit te brengen waarin al zijn kennis en ervaring over tuinen in gebundeld is.
Het boek laat op een sfeervolle manier zien hoe je stap voor stap je eigen tuin kunt ontwerpen, makkelijk leesbaar, praktische tips, achtergrond informatie om te ontdekken hoe jouw droomtuin er uit zou moeten zien.

Als je nu een boek besteld help je niet alleen de stichting Fosdis met haar dankbare werk maar ook ontvang je tijdelijk een aantal leuke bonussen om direct toe te passen in je tuin.

Meer info kan je bekijken door te klikken op: The Garden In You

Wil je weten hoe de stichting Fosdis werkt en wat ze allemaal doen kijk dan eens op de website Fosdis.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>