Woerdenaar schrijft boek over de tuin.

Woerdenaar schrijft boek
over de tuin

author geral overbeek

Geral Overbeek author of the book The Garden In You

 

 

 

 

 

 

 

Geral Overbeek is als geboren Woerdenaar dit jaar 25 jaar actief als zelfstandig tuinontwerper. Met het boek “The Garden In You”
wil schrijver Geral Overbeek tuinbezitters helpen om stap voor stap die tuin te vinden die past als een handschoen aan je hand.

Bekijk onderstaand het orginele artikel in de Woerdensche Courant.

Persbericht in de plaatselijke Woerdensche krant 19-2-2014

 

MEER PLEZIER IN DE TUIN, DAT WIL TOCH IEDEREEN?

Een tuin hebben is heel waardevol…toch word de tuin vaak aan de kant geschoven of vol gegooid met tegels omdat men niet weet wat je met zo’n tuin aan moet.

Dat is natuurlijk heel jammer en daarom heeft tuinontwerper Geral Overbeek het boek The Garden In You geschreven waarin hij laat zien hoe je op een overzichtelijke manier stap voor stap je tuin kunt ontwerpen.
Zo ontdek je de tuin die in jou zit, de tuin die echt bij je past.

Onbewust voelt men zich prettiger in een groene ruimte, je word er zelfs creatiever van en het heeft ook een positief effect op je gezondheid. Dat wil toch iedereen.

In het boek worden onderwerpen behandeld zoals het programma van eisen, het maken van een moodboard, kiezen van vormen, spelen met de ruimte, sferen die je beroeren en beplanting die je tuin tot leven brengt  zonder al te veel onderhoud.

Tientallen specialisten heeft Geral Overbeek geïnterviewd om het onderwerp tuin vanuit verschillende diciplines te belichten. Denk daarbij aan architecten, boomkwekers, projectontwikkelaars, zwemvijverspecialisten, kunstenaars en dakgroenspecialisten.

The Garden In You is nu verkrijgbaar: KLIK HIER en ontdek hoe je jouw droomtuin kunt ontdekken.

Veel mooie tuinmomenten, Geral Overbeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>